Părerea Prietenilor

Mădălin…numele spune totul *laughs*. Să-l descriu din perspectiva unei persoane care nu îl cunoaşte prea bine: un băiat cu capul pe umeri, amuzant[puţin spus…foarte amuzant, extrem de amuzant, pe o scara de la 1 la 10 a amuzamentului, el se poziţionează fără griji pe 67 *], inteligent [aceeaşi explicaţie ca la amuzament*], şi extrem de tolerant. Asta ar spune cineva care nu îl cunoaşte. Eu îl cunosc doar de câteva luni, dar drin prima zi în care am vorbit mi-a intrat pe sub piele. Oricât de dezamăgit ai fi el are metodele lui să te bine-dispună şi să-ţi ridice moralul. Băiatul ăsta e genial, are o imaginaţie bogată, desenează superb şi, deşi el neagă, are talent în ale scrisului. Poţi întreţine o conversaţie cu el, nu e genul monoton, ba chiar foarte vorbăreţ, părerea mea. E expert în arta statului pe invisible şi în cea a leneviei absolute. Nu văd niciun defect la el, nu spun că nu există, spun că ştie foarte bine să le ascundă şi asta mi se pare o calitate. Descrierea ar putea continua, dar uite cât e ceasul. Concluzie: un blogger de incredere şi o persoană minunată.

* eu nu cred asta… hehe

Mădălin este un băiat oarecare . Defapt , staţi , mint!  Este un băiat foarte de treabă . Chiar dacă ne tachinăm noi  , ştiu că te poţi înţelege cu el mai tot timpul . Ai ce subiecte să discuţi cu el , este comic , politicos , şi ştie la perfecţie engleză *[ firar să fie :-L  ] . Cred că orice persoană s-ar putea inţelege cu el pentru că este foarte inţelegător şi lasă mult de la el dar şi pervers al naibii*[:-L ] . Îi trec mulţi gărgăuni prin cap.. gărgăuni care  îţi pictează câte un zâmbet pe faţă şi apoi îl fac să rămână acolo , până cineva te trezeşte la realitate cu un pahar de apă . Simpatic, drăguţ cu fetele , sarcastic , foarte  amuzant şi mă bucur că îi luminează viaţa prietenei mele cele mai bune, ceea ce eu nu pot.

Pentru sfârşit , chiar il consider un băiat care stie ce vrea de la viaţă.

…*nu chiar…

Doamnelor si domnisoarelor, direct de pe luna ca vai de capul ei, vi-l prezint pe cel mai diabolic, hot de ciomage(si ciomagite, nu va simti-ti date la o parte, nu e gay), binedispus, sa zicem si amuzant om de pe Terra . . . *tobe . . . chitara* Maaancareee! Da, nu ma credeti nebuna, sunt doar binedispusa si cu o doza mare de zapada. E de treaba baiatul.

…she’s nuts O.O

Madalin e un baiat de treaba si amuzant, prietenos, modest si indiferent. E inteligent dar foarte lenes si extrem de dezinteresat de franceza (dar ii place engleza). Talentat la desen si un prieten bun la nevoie.”

…i’m gonna’ shed a tear T.T

Este un baiat foarte de treaba , glumet , simpatic si cu foarte multe calitati.Ne cunoastem de foarte mult timp si este de treaba , chiar il simpatizez.

…scurt şi la subiect xD

„ZeN or ZeN Master is a ancient master who teaches the art of facut manecile!Ce sa zic..amuzant uneori,alteori intrece masura,atunci intervine Predator colegu’ lui de banca.Are talent la desen,dans si olarit*(nu intrebati).Visu’ lui e sa devina aproape de nivelul lui KnIfE un razboinic puternic care stapaneste toate cele 5 elemente.P.S.Daca schimbi vre-un cuvant KnIfE iti va rupe mana si te va bate cu ea peste fata pana o sa iti doresti sa te intorci de unde ai venit!

…cea mai amuzantă de până acum *lol* ( părerea mea)

*da da, cum să nu *lmao*

Madalin… Ce sa zic… Un prieten bun, amuzant ( nu mai amuzant ca mine*), se crede a tot stiitor dar il calmez eu cand intrece masura, norocul lui in viata e ca m-a intalnit pe mine si a avut cu cine rade in banca vreo 6 ani de zile (sau de nopti), mai nou s-a transformat datorita frizerului lui personal care s-a spanzurat. Deseneaza pe banca la fiecare ora, eu il ajut dar nu pot sa tin pasul cu el deoarece mai mult de un patrat si un cerc nu pot desena, mai nou are ochelari cu raze X care la lumina devin negri ca ochii lui cand ma enerveaza pe mine si la intuneric devin albi( degeaba ca are ochii negrii si tot negru se vede ). Adoram franceza si reusim sa coatem un 5 amandoi…, cand nu stiu eu imi zice, cand nu stie el nu ii zic (nu de alta dar nu stiu nici eu ).”

*Aşa zice el =)) (în realitate el e fanul meu a.k.a. colegul meu de bancă)

To be continued…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s